HEYMAT+ ute med nytt design!

HEYMAT+ ute med nytt design!

Heymat fortsetter å med lekre nye design. Nå i September har det kommet et nytt tilskudd i Heymat familien - velkommen til TWINE <3 

 

Ny dørmatte fra Heymat. Twine dørmattene kan brukes både som innendørs dørmatte og utendørs dørmatte. Lekkert design inspirert av naturen.

Twine – Heymat's nyeste kolleksjon av dørmatter, er laget i samarbeid med den prisbelønte designeren Kristine Five Melvær. Designet henter inspirasjon fra former og fibre som finnes i naturen, noe som resulterer i et friere og mer organisk utseende enn en typisk dørmatte. Twine skaper en naturlig overgang fra naturen utenfor, til livet inne.

Twine er tilgjengelig i subtile nyanser av grønt, grått og beige, og er en del av Heymat+-serien, som betyr at den kan brukes både ute og innendørs. 

 

“Omrisset på matten gjør at det endelige designet bukter seg og danser – og føles nesten levende.”
KRISTINE FIVE MELVÆR
Kristine inviterte Heymat inn i sitt herlige hjem i Oslo for å prate om inspirasjonen bak Twine. Leiligheten hennes er fylt med en sjarmerende blanding av designerartikler og personlige gjenstander, og hun snakker med samme varme og entusiasme om en keramikkkopp fra et loppemarked som hun gjør om en designerstol i skinn. Kristines hjem er en påminnelse om hvordan god design naturlig flettes inn i hverdagen.

En annen ting som ble lagt merke til er tilstedeværelsen av naturen i hjemmet hennes: alle de grønne plantene, fra små sukkulenter til et stort tre i stua, de forskjellige tresortene, små fuglefigurer, og for ikke å snakke om alt det naturlige lyset som strømmer inn fra de store vinduene i hele leiligheten.

“Jeg tror alle trenger litt natur i livet,” sier Kristine.
“På en måte var det pandemien som inspirerte Twine. Etter å ha levd gjennom år med restriksjoner, ønsket jeg å produsere noe som feiret denne gjenkoblingen. Når jeg designet Twine ønsket jeg at den skulle føles fri, bli oppfattet som organisk og levende, som et lite stykke natur. Jeg ønsket å jobbe med en friere kontur, slik at motivet kommer frem på en annen måte enn om det hadde vært begrenset av en ramme.”

Kristine brenner for farger i alt sitt arbeid, og Twine er intet unntak. — Jeg valgte toner som gir ulike assosiasjoner, røper hun. “Farger er en stor del av historiefortellingen, og jeg ønsket å holde det åpent for tolkning hvis mønsteret er beige grener som flettes inn i hverandre, flytende grønne dekar sett ovenfra, eller til og med grå ulltråder som danser rundt hverandre.” «Jeg tror det å omgi oss med naturen er viktig for trivselen vår», legger Kristine til.

 

Du finner TWINE her <3 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer sjekkes før publisering