Heymat dørmatte ute og innendørs

Hvorfor velge Heymat dørmatte?

 

Heymat dørmatter

Kjenner du frustrasjonen med konstant skittent inngangsparti, om det er kjeller, terrasse eller hovedinngang? Skiten dras med inn og kan på sikt skape permanente merker i gulvet ditt.
Men valg av rett dørmatte er ikke bare-bare. Med mange forskjellige farger, funksjoner og materialer er det mye forskjellig man kan gå for. I dette innlegget tar vi for oss de desidert beste dørmattene vi kjenner til, Heymat, som kombinerer både funksjonalitet, design og utseende.
 
En dørmatte bør være tett, slik at vann og smuss ikke trenger gjennom til gulvet og skader det. Den skal være absorberende, slik at skitten ikke dras med videre inn i huset. Matten skal også ha en lang levetid, og prima er selvsagt at den kan vaskes – og det er dessverre slik at det er få matter i dag som kan vaskes – uten å ta skade av det.
 Heymat gummi underside
HEYMAT har blitt ett kjent navn i Norge. De har jobbet seg godt inn i markedet med sine matter. Ikke bare med de lekre designene mattene kommer i, men også funksjonaliteten.
Heymat sine dørmatter lages i industrikvalitet. Hva vil dette si?
Vel, mattene kommer i 2 varianter. 1 innendørs og en ute/innendørs.
Innendørsmattenes overflate lages av 100% resirkulert PET. Tykkelsen, og måten matten er vevd på gir overflaten en slitesterk overflate som tåler aktivt bruk – den er også absorberende på skitt og fukt.
Undersiden av matten lages av noe som heter «nitrilgummi». Dette er ett materiale som er ekstremt motstandsdyktig mot alle typer skit, det er ett fleksibelt stoff og det tåler maskinvask. Gummien på undersiden gjør også at matten ligger stabilt og stødig på gulvet – ingen flere snublekanter!
 
innendørsmatte i lekre farger
Utendørs mattene som kalles HEYMAT+ har en underside som er laget av SBR-gummi.
Dette er en tyngre og noe stivere matte som ligger som støpt på gulvet. Den er også laget av 100% resirkulert PET på overflaten, men den er noe grovere enn innendørsmattene, slik at du enkelt kan skrubbe av skitten på skoene før du går videre inn. Denne er enkel å holde ren – bare spyl av med hageslangen!
utendørs dørmatte i grått
 
Så til ett ofte stilt spørsmål: Tåler dørmattene til Heymat varmekabler?
JA, mattene tåler varmekabler – men sørg for at gulvet ditt tåler varmen som isoleres under matten. Mattene er som nevnt svært tette for att vann og smuss ikke skal trenge igjennom, så det er lurt å sørge for at gulvet ditt ikke tar skade av varmen som dannes mellom matten og gulvet.
 
Mattene kommer i mange design og har vunnet flere priser. De er tidløse og laget for å passe inn til alle årstider. Det er faktisk bare til å finne sin favoritt!
Mattene er noe kostbare, men de er også laget av ordentlig kvalitet – som varer mye lengre enn mange andre rimeligere dørmatter. Dette gjør at du ikke trenger å bytte ut din dørmatte på flere år!
Vi kan anbefale Heymat til de grader - etter egne tester med dørmattene i flere år i eget hjem. Ta gjerne en titt på vårt utvalg, vi kan også hjelpe deg med valg av design og størrelse. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer sjekkes før publisering