Lokal hjemlevering

KARMØY - Lokale hjemmeleveringer <3
Som en nisjebutikk som har stått siden år 1936, hvor den ble startet av min oldefar Sigurd Svendsen, er de lokale kundene svært viktige for denne butikken. Kunder av generasjoner på Karmøy har brukt butikken helt siden oldefar Sigurd Svendsen startet opp. Både han, bestemor og jeg har fått personlige bånd gjennom årene med kundene.
Kundene her hjemme er kjempe viktige for meg. Heim Sigurd Svendsen tilbyr derfor gratis hjemlevering til kunder på Karmøy, for å gjøre det lettere for kundene her hjemme å fortsatt bruke den lekre butikken på en enkel og grei måte.

Praktisk om ordningen

Ordrene leveres ut hver onsdag mellom 10:00 - 15:00. Bestillinger som kommer inn før 09:00 på onsdagene blir med på onsdags leveransen, med mindre det forekommer feil med ordren eller at det er en bestillingsvare.

1. Når ordren er bestilt får du en bekreftelse på dette og informasjon om hjemlevering. 
2. Når ordren er levert får du mail at ordren står utenfor døren.
3. Dersom bestillingen mislykkes i leveranse tas ordren med tilbake til lager, dette kan være på grunn av feil adresse, eller at det ikke lar seg gjøre å sette igjen ordren utenfor. Du får da også mail om dette.

Kunden må ta kontakt med oss innen 7 dager dersom levering mislykkes, for å avtale ny levering. Tar ikke kunden kontakt innen tidsfrist kanselleres ordren, og det forekommer ett gebyr på kr 100,- for vårt arbeid og utgifter som har forekommet med ordren. 
Ved retur av ordren din om du skulle angre på kjøpet etter å ha mottatt varen din følger du de vanlige retningslinjene vi har for retur i nettbutikken. De finner du her: RETUR OG ANGRERETT

K
lem
Sigrid Therese