Om Oss

Nisjebutikk - siden 1936

 

Sigurd Svendsen ble opprettet i vakre idylliske Skudeneshavn i 1936 av handelsmannen Sigurd Svendsen og har siden da ekspandert til en utrolig flott og stor nisje butikk - med de beste kvalitets merkevarene innen interiør, belysning, møbler og serviser.  

 
Butikken har gått igjennom generasjoner fra Sigurd Svendsen som først startet butikken i Skudeneshavn - til hans datter Anne Tove Svendsen som overtok i bare 12 års alderen - til hennes barnebarn Sigrid Therese. Butikken ble flyttet til Åkrehamn på 2000 tallet og har siden da blitt værende der.

 

I 2019 gikk butikken videre til barnebarn Sigrid Therese som startet opp selskapet HEIM Sigurd Svendsen AS hvor butikken drives videre i en ny tidsepoke, men med samme visjon som når den startet - en ren merkevare og kvalitetsbutikk med det lille ekstra. 

I butikken spesialiserer Sigrid Therese seg på merkevarer av kvalitet og har opparbeidet seg en god forståelse og respekt for merkevarer og produksjons prosessen som ligger bak hver eneste vare.

"Det er noe spesielt med merkene og varene vi har, forståelsen for tanken bak produktene, hver eneste detalj og den lange prosessen varene går igjennom for å bli ett produkt betyr mye og gjør varene spesielle, det synes også igjen i varene. Man kan gå på hvilken som helst butikk og få ett fint produkt som er masseprodusert, men hos HEIM får du en annen kjøpsopplevelse med personlig service, kunnskap om produktene og ett produkt som er håndlaget av kvalitetsmaterialer - av ekte håndtverkere og kunstnere".
 
Hos oss finner du alt innen interiør, møbler, belysning og serviser som du kan tenke deg til ditt hjem og vi har ett stort utvalg i kjente merkevarer som du finner under fanen «merker».  

 
Du er også velkommen til oss på Åkrehamn i butikken!

 

Kontaktinformasjon Nettbutikk: 

HEIM Sigurd Svendsen AS 
Orgnr: 922561818 
Adresse: Bedehusvegen 14, 4270 ÅKREHAMN 
 
Telefon: 52823800 
E-mail: Kundeservice@heiminterior.com

 
Facebook: HEIM Sigurd Svendsen 
Instagram: Heim_Sigurdsvendsen 

 
 
 

Kontaktinformasjon Butikk: 

HEIM Sigurd Svendsen AS 
Orgnr: 922561818 
Telefon: 52823800 
Email: Kundeservice@heiminterior.com

Besøksadresse: 
Bedehusvegen 14, 4270 ÅKREHAMN
 
Åpningstider (vi utvider åpningstidene i november): 
Mandag, tirsdag, onsdag, fredag: 11:00 - 16:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 – 15:00 

 

LEVERANDØRER:
Post@sigurdsvendsen.no